Cum alegi cele mai bune cadouri de Craciun pentru copilul tau

In urma cu cativa ani, copiii se bucurau sa gaseasca sub bradul de Craciun o jucarie, cateva dulciuri, o pereche de pijamale si puloverul tricotat de bunica. Acum, copiii merg cu parintii in mall si isi aleg singuri jucariile pe care sa le gaseasca sub brad. In functie de specificul fiecarei familii, alegerea cadourilor de Craciun pentru copii nu este atat de dificila. Sunt copii pretentiosi care isi doresc o anumita marca de bicicleta, de haine, de jucarii, dar si copii care accepta si se bucura la orice primesc.

In functie de varsta copilului, cadourile asezate sub brad pot include jucarii muzicale, puzzle-uri, papusi, masini, trenulete. Bebelusii, spre exemplu vor primi cu ocazia primului Craciun o jucarie muzicala care contribuie la linistirea si adormirea sa, dar si seturi de costumase si hainute din bumbac. Copilul mic va primi sub brad pe langa hainute si dulciuri potrivite varstei, jucarii care ii stimuleaza concentrarea, capacitatea cognitiva, atentia, orientarea in spatiu, precum masinile pe care le imping din picioare, masinutele, puzzle-uri de lemn, jucarii de plus.

Parintii care au un prescolar trebuie sa ia in calcul achizitionarea unui castel de printese, unui set de constructie pentru un elicopter sau camion, avand o complexitate in concordanta cu varsta. O mini-bucatarie, o trusa medicala, o trusa de scule pentru baietei sau un set de curatenie vor fi ideale pentru prescolarii care adesea sunt surprinsi ca se joaca imitand activitatile adultilor.

Scolarii vor primi carti, atlase, enciclopedii, penare echipate, jocuri care implica aruncarea zarului de tipul Nu te supara frate, jocurile pe rol dar si hainute moderne. ajus la varsta adolescentei, copilul va fi foarte greu de multumit. Aceasta este varsta ideala pentru ca parintii sa ii ofere un gadget modern, un obiect care are legatura cu hobby-ul sau, o carte, bijuterii pentru fete si poate o chitara pentru baieti, dar si o anumita suma de bani va fi foarte apreciata.

Alegerea cadoului pentru copii de Craiun va fi in fiecare an o provocare. Daca cel mic nu a scris inca lista Mosului sau aceasta este prea lunga, parintele va trebui sa ia o hotarare in acest sens si sa faca o investitie pe placul copiilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *