Proprietatile uimitoare ale cristalelor

Cristalele devin din ce in ce mai populare, ele fiind aliatii nostri datorita faptului ca au proprietati interesante care incep safie din ce in ce mai apreciate de un numar mare de perosane. Atunci cand ne gandim la cristale, cuartul clar este unul dintre acestea, el avand 6 laturi, culoarea sa fiind deunalb laptos. Cuartul clar amplifica energiile, fiind adesea folosit in meditatie. Un cristal violet foarte apreciat este ametistul. Aceasta piatra este recunoscuta pentru faptul ca-i ajuta pe oameni sa se conecteze la puterea divina. Culoarea sa violet indica faptul ca deschide chakra coroana.

Aceasta chakra este plasata chiar desupra capului. In momentul in care aceasta chakra este deschisa, devenim mai constienti de lumea din jurul nostru, atat de lumea vazuta, cat si de cea nevazuta. Cuartul roz este considerat a fi cristalul iubirii. Acesta ii ajuta nu doar pe cei care isi doresc sa iubeasca, ci si pe cei care isi doresc sa impartaseasca iubire in jurul lor. Ea este o piatra de vindecare a inimii, aceasta avand o energie placuta pozitiva, care va alina pe oricine. Obsidianul este o alta piatra inedita, aceasta fiind o piatra vulcanica neagra, ea avand o energie foarte puternica si reusind sa absoarba energiile negative. Obsidianul poate fi folosit pentru a va vindeca ranile si de a curata casa in care locuiesti. Jadul are o multime de nuante de verde, dar uneori este gasit si sub forma altor culori. Jadul are o multime de proprietati, acesta aducand noroc persoanelor care il poarta.

Selenitul este un cristal luminos si alb, asociat atat cu luna, cat si cu femininul. Aceasta piatra este una care nu trebuie niciodata curatata pentru ca ea nu este acaparata de energie negativa. Selenitul poate fi tinut in spatiul personal sau poate fi purtat chiar si zi de zi. Fluoritul este un cristal minunat pecare ar trebui sa-l aveti in jurul biroului sau la voi acasa. Acesta, pe langa faptul ca este frumos, mai are si un efect benefic asurpa sistemului nervos. El blocheaza frecventele electromagnetice de la multitudinea de dispozitive electronice pe care le folosim. Moldavitul este un cristal care se formeaza in momentul incare meteoritii ating pamantul. Acest cristal este diferit de toate cristalelel, el fiind parca dintr-o alta lume. Moldavitul este util pentru ca stimuleaza energia pozitiva si ridica vibratia, de aceea el ar trebui sa se regaseasca in colectia voastra de cristale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *