Plante pe care trebuie sa le aveti in casa

Specialistii si tertapeutii vorbesc despre plantele si animalele pe care le avem in jurul nostru. In timp ce unele plante sunt considerate a fi mai mult vampiri energetici, altele ne ajuta sa ne revenim dupa lungi perioade de traume. Atat fizice, cat si psihice. Pachira Aquatica este supranumit si arbustul banilor, acesta fiind considerat a fi o planta a prosperitatii. Acest arbore a fost considerat afi arborele cu bani, de aceea ar trebui sa se regaseasca si in casa voastra.

Begoniile sunt recunoscute pentru faptul ca ridica vibratia. Ele sunt plante extraordinare de tinut in casa, begonia fiind si planta indicata persoanelor care au tendinta de a se certa mult. Muscata este apreicata pentru faptul ca ne scapa de durerile de cap. Specialistii spun ca aceasta planta reuseste sa ia durerile de cap si oboseala foarte rapid, de aceea daca veti sta pentru 10-15 minute in preajma unei astfel de plante nu veti mai avea probleme cu durerile de cap. Cactusul este recunoscut pentru faptul ca absoarbe undele electromagnetice. El absoarbe gazele nocive si genereaza oxigen pur. Este recomandat astfel sa va puneti cactusul langa electroncie pentru ca el reuseste sa absoarba undele electromagnetice cu usurinta.

Cactusii produc oxigen noaptea si elimina monoxid de carbon ziua, de aceea puteti dormi alaturide ei. Bonsaiul este o alegere inedita pentru persoanele materialiste. Aceasta planta este perfecta pentru casele in care materialismul este un lucru important. El are capacitatea de a abate gandurile de la lumea materiala, spre cea spirituala. Violetele sunt recunoscute pentru faptul ca echilibreaza starile emotionale. Chiar si despre lavanda probabil ati auzit ca are o multime de proprietati miraculoase. Relaxarea este una dintre proprietatile cele mai cunsocutea sa. Lavanda activeaza energia de stabilitate in viata. Ea elimina toxinele din orice incapere, avand un rol important si in combaterea durerilor de cap, a depresiei, dar si a anumitor boli.

Trandafirul este un simbolal iubirii, el emanand energie vindecatoare, dar si iubire in orice incapere. Se spune despre acesta ca este o planta sacra, care elimina toxinele si alunga energia negativa din orice casa. In timp, el aduce si multa dragoste, precum si pasiune pentru viata. Feriga reuseste sa retina poluarea, ea avand un efect maxim in Feng Shui. Nu ar trebui ca aceasta sa lipseasca dintr-o incapere. Ea se simte foarte bine in cosuri suspendate, loc unde este foarte decorativa si apreciata pentru ionizarea aerului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *